jelena-veljaca-cover-v1

#MOVESLIKEYOU

GG Style
s Jelenom Veljačom

Tekst: Srđan Sandić & Lea Ladišić

Fotografije: Marko Miščević / Cropix

U pravom jesenskom zanosu, osunčanim zagrebačkim ulicama prošetali smo s Jelenom Veljačom, a jedna od tema koja se prirodno nametnula su modna zadovoljstva i stil te njezini omiljeni komadi u kojima će provesti jesenske dane.

Kao spisateljici, glumici i producentici, različite modne uloge za Jelenu nisu strani pojam, a u njima – baš kao i privatno – se rado vraća osnovama ženstvenog stila. Ove sezone, saveznika je pronašla u šeširu camel boje koji je dobila na dar, a zatim i u omiljenoj obući uz koju je spremna na svaki dnevni (modni) izazov. Priznaje, gležnjače su jedan od onih komada koji bi nosila baš uvijek – ove jeseni izbor je pao na bijeli model Chelsea stila danskog brenda Ecco koji se nalazi na granici bezvremenskog i jako trendi komada. Lako ga komponira u svoj svakodnevni stil – uz karirani ili elegantni camel kaput, trapezice ili bijelu košulju – modni klasik u kojem se osjeća samouvjereno. A po pitanju klasika, neizostavne su i crne stiletto cipele, ženstvene, elegantne i prije svega udobne, što joj je kao majci jedan od glavnih uvjeta prilikom odabira savršenog para cipela. 

Jelena nas je provela svojim omiljenim mjestima, u chic kaputu koji seže gotovo do gležnjeva, mini haljini klasičnog kroja, uz dodatak sunčanih naočala bez kojih nikada ne izlazi iz stana te uz jesenske favorite po pitanju cipela – među kojima je i hit model sezone, robusne mokasinke brenda Ecco također su našle mjesto u njezinom ormaru i kao spoj urbanog i stylish, tvore savršeni modni balans za njezine gradske stilske igre. Sve tajne svog stila otkrila nam je u razgovoru.